Smaki Regionów Poznań 2025
Tegoroczne Targi Smaków w Poznaniu zaowocowały Perłą za Sztukę Mięsa z Jelenia z pieczonymi ziemniakami z ogniska a przystawką do tego było pieczone jabłko w miodzie ze śmietaną i świeżo "szkrabanym" chrzanem.

Zarządzaj zgodami na pliki cookie
Aby zapewnić najlepsze możliwe doświadczenie, używamy technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub dostępu do informacji o Twoim urządzeniu. Wyrażenie zgody na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane takie jak zachowanie podczas przeglądania czy unikatowe identyfikatory na tej stronie internetowej.
Karszyn 10 , Kargowa 66-120 , lubuskie
MENU
Tegoroczne Targi Smaków w Poznaniu zaowocowały Perłą za Sztukę Mięsa z Jelenia z pieczonymi ziemniakami z ogniska a przystawką do tego było pieczone jabłko w miodzie ze śmietaną i świeżo "szkrabanym" chrzanem.