DZIK, SARNA, JELEŃ - SZYNKA KULKA PIECZONA, ZRAZOWA GÓRNA PIECZONA, ZRAZOWA DOLNA PIECZONA, LIGAWA,
PIECZONE W WĘDZARNI lub PARZONE NA PARZE
szynka, schab, polędwica, boczek z dzika, sarny lub jelenia marynowana w soli z tymiankiem i zielonym pieprzem, wędzona zimnym dymem olchowym, pieczona do ścięcia białka. idealna na kanapki i do zimnej, smacznej cieczy.
Zobacz nasze produkty
Kiełbasy Rzemieślnicze Smak Polskiej Tradycji
Kiełbasa Dzik Orzechowa
Kiełbasa Dzik Polska Surowa Tradycyjna Dziczyzna Premium
Kiełbasa Jeleń lub Sarna Tatar Wędzona na zimno - wyrób rzemieślniczy
Skontaktuj się z nami
Smaki dziczyzny z pasją i tradycją w każdej potrawie
Skontaktuj się z nami