KABANOS ARGENTYŃSKI - DZIK, SARNA, JELEŃ
nuta - lubczyk, kozieradka, papryka słodka
mięso z dzika, sól, papryka czerwona słodka, kolendra, kozieradka, lubczyk, gorczyca, czosnek, pieprz czarny, cukier trzcinowy, bulion z dziczyzny, tymianek. kiełbasa pieczona w wędzarni na drewnie olchowym
lub
mięso z sarny lub jelenia 80%, mięso z dzika 20%, sól, papryka czerwona słodka, kolendra, kozieradka, lubczyk, gorczyca, czosnek, pieprz czarny, cukier trzcinowy, bulion z dziczyzny, tymianek. kiełbasa pieczona w wędzarni na drewnie olchowym.
Zobacz nasze produkty
Kiełbasy Rzemieślnicze Smak Polskiej Tradycji
Kiełbasa Dzik Orzechowa
Kiełbasa Dzik Polska Surowa Tradycyjna Dziczyzna Premium
Kiełbasa Jeleń lub Sarna Tatar Wędzona na zimno - wyrób rzemieślniczy
Skontaktuj się z nami
Smaki dziczyzny z pasją i tradycją w każdej potrawie
Skontaktuj się z nami